Bazarul deschis de Gică Popescu va fi transformat în supermarket

La patru luni de la deschidere bazarul în care fostul fotbalist Gică Popescu şi alţi doi parteneri au investit 10 milioane de euro se va transforma în supermarket, modelul iniţial de business neaducând rezultatele aşteptate.

12 afișări
Imaginea articolului Bazarul deschis de Gică Popescu va fi transformat în supermarket

Bazarul deschis de Gică Popescu va fi transformat în supermarket (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Tot ceea ce înseamnă socotelile pe care le-am făcut înainte de deschiderea bazarului sunt astăzi irelevante", a răspuns Marius Roateş, partenerul de afaceri a lui Gică Popescu, la între barea legată de veniturile obţinute în primele luni de acti vitate de la bazarul din Rahova.

Conceptul care a stat la baza dezvoltării acestui centru comercial, numit Doldora Bazaar, a fost unul asemănător cu cel folosit de IDM, SIR sau Dragonul Roşu. În acest tip de bazar se vând produse la tarabe, începând de la haine şi uneori chiar şi alimente.

"Se putea şi mai bine", a fost răspunsul pe care Gică Popescu l-a oferit întrebărilor ZF legate de veniturile pe care le-a adus bazarul după primele luni de activitate.

ZF s-a deplasat în urmă cu zece zile până în complexul Doldora Bazaar pentru a vorbi cu clienţii şi cu chiriaşii, însă pe suprafaţa care permite 100 de magazine perimetrale şi 325 de standuri centrale (box-uri) dar şi o zonă de tarabe, a găsit doar doi clienţi şi câ teva vânzătoare la puţinele standuri ocu pate. Doar pe două tarabe din cele câteva zeci a găsit legume şi fructe la preţ de hipermarket (6 lei kilogramul de roşii).

Vânzătorii: Şi noi ne întrebăm de ce nu vin clienţii

"De mai bine de patru luni tot aşteptăm să vină clienţii, dar într-o zi abia unul sau doi vin să se uite.

Standurile de lângă noi sunt închise, pentru că mulţi au ales să plece de aici după Paşte din cauză că nu vindeau nimic. Dacă nu se schimbă ceva, o să plecăm şi noi", spune Mioara, vânzătoare la un stand de haine.

Citeşte mai multe despre transformarea bazarului lui Gică Popescu în supermarket pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici