BCR şi JP Morgan au fost descalificate din cursa pentru cea mai mare ofertă de acţiuni de la Bursă

Cele mai mari bănci locale au pierdut din start şansa de a intermedia vânzarea a 9,84% din Petrom, cea mai mare ofertă de acţiuni din istoria Bursei. În cursa pentru un mandat de câteva milioane de euro au mai rămas cinci consorţii.

2 afișări
Imaginea articolului BCR şi JP Morgan au fost descalificate din cursa pentru cea mai mare ofertă de acţiuni de la Bursă

BCR şi JP Morgan au fost descalificate din cursa pentru cea mai mare ofertă de acţiuni de la Bursă

Consorţiul format din BCR (cea mai mare ban­că locală), JP Morgan (una dintre primele bănci americane) şi In­ter­ca­pital Invest (cel mai activ broker independent de pe piaţa locală) pentru intermedierea vânzării pe Bursă a unui pachet de 9,84% din acţiunile OMV Petrom (SNP) a fost descalificat de că­tre comisia de selecţie din Ministerul Economiei, prin OPSPI, din cauză că documentaţia depusă nu a respectat unele cerinţe din caietul de sarcini, potrivit unor surse din piaţă.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici