BCR trece in era “bancherului de la Barclays”

BCR, liderul pietei bancare dupa active, are, incepand de ieri, o noua conducere executiva, britanicul Dominic Bruynseels, fost director pentru piete emergente in cadrul Barclays timp de 27 de ani, preluand mandatul de presedinte executiv al bancii de la Manfred Wimmer, acesta urmand sa ocupe, incepand cu 1 septembrie, pozitia de CFO (director financiar) si CPO (director performanta) al Erste Bank.

1 afișare
Imaginea articolului BCR trece in era “bancherului de la Barclays”

BCR trece in era “bancherului de la Barclays”

Planurile austriecilor de la Erste Bank, actionarul majoritar al BCR, includ recastigarea cotei de piata pierdute pe parcursul procesului de integrare in structura Erste, eficientizarea activitatii bancii si listarea la Bursa de Valori Bucuresti in octombrie 2009.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici