Becali: "I-am dat patriarhului Daniel 100.000 de euro pentru inscaunare"

Gigi Becali a dezvaluit, pentru “Gardianul”, ca in urma cu un an i-a dat personal Patriarhului Daniel 100.000 de euro, bani “pentru cheltuieli de Inscaunare”. Suma ar fi fost platita in sediul Palatului Patriarhiei, “fara acte”.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: "I-am dat patriarhului Daniel 100.000 de euro pentru inscaunare"

Becali: "I-am dat patriarhului Daniel 100.000 de euro pentru inscaunare"

La tranzactie au fost martori avocatul latifundiarului din Pipera, Catalin Dancu, si presedinta Fundatiei “Omenia”, Minodora Ilie, care candideaza din partea PRM la un colegiu uninominal din judetul Arges. In aceeasi zi, Patriarhul i-a daruit lui Becali distinctia “Crucea Moldava”.

Citeste toata stirea pe www.gardianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici