Becali: "Mourinho s-a ataşat foarte mult de mine şi de familia mea"

Gigi Becali spune că antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a rămas impresionat după ce l-a întîlnit, iar acum, de cîte ori vorbeşte cu vărul său Giovanni Becali îl întreabă despre ce se întîmplă la Steaua.

3 afișări
Imaginea articolului Becali: "Mourinho s-a ataşat foarte mult de mine şi de familia mea"

Becali: "Mourinho s-a ataşat foarte mult de mine şi de familia mea"

"Giovanni cu Mourinho sînt mai mult decît fraţi, mereu vorbesc, zilnic. Iar de mine s-a ataşat foarte mult, şi frate dacă eram cu el nu-l interesa aşa de mine", a spus Becali.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici