Becali: "Nu mai am avere! S-a dus! Zero!"

După modelul topului Forbes al miliardarilor lumii, şi clasamentul averilor din România a fost răsturnat de criza economică. La nivel mondial, singurul român care a rămas în topul Forbes este Dinu Patriciu, şi el cu o avere mai mică cu 700 milioane de dolari decât anul trecut, Ion Ţiriac părăsind podiumul.

1 afișare
Imaginea articolului Becali: "Nu mai am avere! S-a dus! Zero!"

Becali: "Nu mai am avere! S-a dus! Zero!"

În România, Gigi Becali, care anul trecut se afla pe prima poziţie în Capital Top 300 cei mai bogaţi români, cu 2,5 miliarde de euro, spune acum că este sărac lipit.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici