Becali şi vechile obiceiuri! I-a făcut echipa lui Levi! ĂSTA e primul "11" gândit de Gigi: "E şi Moraes"

Gigi Becali nu vrea să scape de vechile obiceiuri. Patronul Stelei îi face câteva "sugestii" lui Roni Levi, care de fapt înseamnă o echipă întreagă. Cine nu trebuie să lipsească din primul "11"? Vezi mai jos!

6 afișări
Imaginea articolului Becali şi vechile obiceiuri! I-a făcut echipa lui Levi! ĂSTA e primul "11" gândit de Gigi: "E şi Moraes"

Becali şi vechile obiceiuri! I-a făcut echipa lui Levi! ĂSTA e primul "11" gândit de Gigi: "E şi Moraes"

"Tătaruşanu, Gardoş, Lavovlevici, Tănase, pe Brandan nu-l pun, că joaca Latovlevici, Gabi Matei mai e titular, al şaselea e Moraes! Nu a mai apărut nimic legat de Moraes, le vom face noi o ofertă pe care nu au cum să o refuze. Deci ăştia 6 sunt titulari, plus Brandan şi Geraldo, aaa, şi mai e Prepeliţă! Deci din cei 4 vor juca numai Mihai Costea, pe stânga, Tatu, al doilea, e posibil să intre Băjenaru, dar şi Rusescu! Deci, oricum, 7 am sigur! Pe linia de fund sunt Matei - Latovlevici, la mijloc Tănase n-are cum să lipsească, nici Prepeliţă. Nici Tătărusanu!", a spus Gigi Becali la gsptv.

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici