"Becali urma să fie ars pe rug de FRF"

Giovani Becali a făcut o mărturisire extrem de interesantă, în direct la Kanal D. Fostul impresar susţine că Daniel Florea a salvat Steaua de un dezastru şi promite că. alături de vărul său, Gigi Becali, va curăţa fotbalul românesc.

5 afișări

"Gigi Becali, vărul meu, dormea în trening şi nu ştia ce i se pregăteşte lui şi Stelei. Norocul lui a fost acest preşedinte, Florea, care a vrut să fie corect şi să nu facă ceea ce i se cere. În momentul ăsta, vă garantez eu că Steaua nu mai era nici pe locul doi, nu mai juca nici în preliminariile Ligii Campionilor", a spus Becali.

 

Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici