Belarus improvizează pentru meciul cu România: "Nu cred că avem 12 jucători apţi 100%"

Selecţionerul naţionalei Belarusului, Bernd Stange, a declarat că abia va putea găsi jucători valizi pentru primul 11 în meciul cu România din preliminariile CE 2012, dar că aceia care vor evolua vor lupta pentru un rezultat pozitiv, informează site-ul oficial al federaţiei din Belarus.

3 afișări
Imaginea articolului Belarus improvizează pentru meciul cu România: "Nu cred că avem 12 jucători apţi 100%"

Belarus improvizează pentru meciul cu România: "Nu cred că avem 12 jucători apţi 100%"

"Din păcate, abia vom putea încropi o echipă de start, la cîte indisponibilităţi avem, nu cred că sînt 12 jucători apţi sută la sută. Dar ce să-i faci, ăsta e fotbalul. Vor fi noutăţi în fiecare compartiment faţă de meciurile precedente. Am lucrat bine, atmosfera e relaxată, iar băieţii sunt încrezători în forţele lor şi sunt determinaţi să lupte pentru un rezultat favorabil la Bucureşti. Toţi realizează că sunt componenţi ai echipei naţionale", a spus Stange, scrie Mediafax.

Citeste toata stirea pe www.gsp.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici