BET-FI de 100.000 de puncte în 2007?

Aprecierile emitenţilor de la Bursa de Valori Bucureşti au continuat accentuat şi în şedinţa de ieri, pe fondul unei lichidităţi totale destul de bune. Conjunctura internă şi externă, semnalele pozitive de pe pieţele internaţionale, dar şi estimările privind economia ţării sunt factori care aduc o notă de echilibru din ce în ce mai consolidată.

1 afișare
Imaginea articolului BET-FI de 100.000 de puncte în 2007?

BET-FI de 100.000 de puncte în 2007?

Previziunile brokerilor pentru sfârşitul acestui an sunt din ce în ce mai optimiste. Adrian Simionescu, directorul Vienna Investment Trust, îşi continuă previziunile cu aceeaşi notă optimistă pe care a urmat-o chiar şi în timpul scăderilor accentuate ale Bursei, şi vede un BET-FI de 100 de mii de puncte la sfârşitul anului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici