Bidonul contrabandei din curtea preşedintelui PDL Ialomiţa

Patru inspectori vamali şi trei "ano­nimi" sunt cercetaţi de DNA pentru o me­ga­escrocherie derulată în comuna Ion Roată. Afacerea, găzduită într-un depozit aparţinând unei firme a pre­şe­dintelui PDL Ialomiţa Marinică Cazacu, s-a derulat în perioada iulie 2009-august 2010 şi a însemnat contrabandă cu motorină în valoare de peste 260 de milioane de lei, circa 65 de mi­lioane de euro, pentru care nu s-au achi­tat acciză şi TVA.

6 afișări

Am­ploa­rea ope­raţiunii şi valoarea pre­judiciu­lui ne fac să ne întrebăm dacă nu cum­va ne aflăm în faţa unei clasice ope­­ra­ţi­uni economice frauduloase prin care se adună bani pentru parti­dul de guvernământ. Pentru că o ho­ţ­ie de asemenea proporţii nu se pu­tea de­rula până la asemenea nivel da­că or­ga­nele vamale îşi făceau datoria. Or, acestea, iată-le, sunt complice.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici