Blaga, un nou Hagi al finanţelor

Anul 2007 a fost unul foarte bun pentru Vasile Blaga. Acţiunile deţinute în numeroase firme au fost aducătoare de profit, ca şi operaţiunile bursiere.

1 afișare
Imaginea articolului Blaga, un nou Hagi al finanţelor

Blaga, un nou Hagi al finanţelor

Relevant este şi faptul că, în declaraţia de avere, secretarul general al PD şi-a trecut la capitolul active producătoare de venituri nete un avans de 430.000 de euro pentru cumpărarea unei locuinţe. Însă, în ciuda profiturilor sale, demnitarul a preferat să păstreze o locuinţă de la RAAPPS, pe care a eliberat-o în această toamnă, la mult timp după ce nu a mai fost ministru. Jucător la bursă, acţionar de conjunctură în firme implicate în scandaluri, dator la diverse persoane fizice. Este secretarul general al PD, Vasile Blaga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici