Blindat străbun livrat de bun

A devenit un obicei ca militarii români să fie obligaţi să deservească sisteme de armament foarte vechi şi pe care aliaţii noştri din NATO le scot din uz. Ultimele intrări în forţă în curtea Armatei României sunt trei tractoare de evacuare - reparaţii pe şasiu de tanc Leopard 1.

4 afișări
Imaginea articolului Blindat străbun livrat de bun

Blindat străbun livrat de bun

Aceste utilaje sunt folosite pentru a tracta şi a interveni în momentul în care blindate aflate într-o zonă de operaţii au fost avariate sau blocate din motive tehnice sau ca urmare a luptelor desfăşurate.Cele trei tractoare de evacuare-reparaţii au fost donate României de către compania germană Krauss Maffei Wegmann, producătorul lor, în luna mai a acestui an. Motivul acestei donaţii este legat de o donaţie şi mai veche a statului german către România.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici