BNR nu acceptă deprecierea nejustificată

BNR este pregătită să acţioneze pentru a preveni eventuale mişcări destabilizatoare ale cursului de schimb, a declarat, ieri, guvernatorul băncii centrale, Mugur Isărescu, care consideră că deprecierea monedei naţionale din ultima perioadă a fost nejustificată.

1 afișare
Imaginea articolului BNR nu acceptă deprecierea nejustificată

BNR nu acceptă deprecierea nejustificată

„De la începutul anului, coroana cehă, forintul, zlotul şi leul s-au depreciat semnificativ faţă de euro“, a spus Isărescu. Perioada actuală este departe de a fi una obişnuită, dat fiind scăderea intermedierii şi finanţarea mai dificilă, a spus Isărescu.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici