Boc pregăteşte România pentru revoluţia maşinuţei electrice: „Vom construi o nouă infrastructură“

Comisia interministerială creată să împingă România în epoca progresului tehnologic a lucrat miercuri şi a tras concluziile joi: maşina electrică e un lucru bun din moment ce este o prioritate europeană, ea va fi pusă în circulaţie, deşi e total neclar cum. Dan Lazăr, consilier al lui Emil Boc şi preşedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de încurajare a fabricării autovehiculului electric în România", recunoaşte că el este deocamdată în faza de alfabetizare în domeniu.

3 afișări
Imaginea articolului Boc pregăteşte România pentru revoluţia maşinuţei electrice: „Vom construi o nouă infrastructură“

Boc pregăteşte România pentru revoluţia maşinuţei electrice: „Vom construi o nouă infrastructură“

"Am început şi eu, azi, să caut mai multe informaţii despre subiect. Nu avem o viziune - la asta lucrăm. M-am decis să conduc şi eu, cât de curând, un asemenea automobil. Gândim o strategie referitoare la infrastructura ce trebuie creată, în primul rând montarea de prize de alimentare în oraşele mari", încearcă marea cu degetul oficialul guvernamental. Despre cum pun în practică marile metropole ale lumii proiectul eco-mobilului şi cum încearcă românii să-l implementeze şi despre cât de aproape este maşinuţa electrică să iasă de pe poarta fabricilor Dacia, citiţi în mai jos.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici