Boc s-a dus la cine se pricepe

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, s-a întâlnit, ieri, cu premierul Emil Boc şi cu ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea. BNR va sprijini politicile Guvernului care urmăresc susţinerea unui minim de creştere economică, în care ajustarea dezechilibrului extern este inevitabilă, dar trebuie să se realizeze fără un impact puternic asupra inflaţiei şi a nivelului de trai.

1 afișare
Imaginea articolului Boc s-a dus la cine se pricepe

Boc s-a dus la cine se pricepe

Potrivit lui Mugur Isărescu, actuala criză internaţională face inevitabilă ajustarea deficitului de cont curent. De aceea, măsurile care vor fi adoptate trebuie să aibă în vedere ca această ajustare să se facă fără a afecta foarte mult creşterea economică, fără reinflamarea inflaţiei sau scăderea nivelului de trai. Guvernatorul BNR a precizat că, la discuţii, nu s-a intrat în foarte multe detalii, ci au fost stabilite mai curând principiile colaborării viitoare.


Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici