Boc schimbă miniştrii

După întâlnirea parlamentarilor PDL de miercuri seară, cu premierul şi miniştrii, a fost anunţată decizia remanierii Guvernului, iar discuţiile vor fi reluate în şedinţa Colegiului Director de mâine, la ora 16.00. Democrat liberalii au ales remanierea în majoritate, fiind înregistrate doar 12 abţineri.

3 afișări
Imaginea articolului Boc schimbă miniştrii

Boc schimbă miniştrii

Potrivit unor surse, pentru demiterea Cabinetului Boc s-au pronunţat şase democrat liberali, printre care Elena Udrea, Sever Voinescu, Cătălin Croitoru, Sulfina Barbu şi Raluca Turcan, în timp ce Roberta Anastase s-a abţinut alături de alţi 11 colegi.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici