Bolnavii cronic, în luptă cu sistemul

În România, viaţa unui bolnav de cancer înseamnă un lung şir de drumuri, umilinţe şi lipsuri. Pentru românii care suferă de boli incurabile, sistemul sanitar nu are soluţii. Are însă liste lungi de aşteptare, prea puţini medici şi prea multă nepăsare.

5 afișări
Imaginea articolului Bolnavii cronic, în luptă cu sistemul

Bolnavii cronic, în luptă cu sistemul

Florian Fulga are patru ani şi jumătate şi este bolnav de cancer într-o formă avansată. Medicii i-au descoperit în luna ianuarie o tumoră abdominală, iar după ce a stat internat o perioadă la Spitalul de Copii "Louis Ţurcanu" din Timişoara, nu i s-a mai dat nicio şansă.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici