„Bone de stat”, pentru copiii de până în clasa a IV-a

Copiii, de la trei luni şi până la absolvirea clasei a IV-a, ar putea beneficia de servicii de educaţie şi îngrijire la domiciliu.

1 afișare
Imaginea articolului „Bone de stat”, pentru copiii de până în clasa a IV-a

„Bone de stat”, pentru copiii de până în clasa a IV-a

Ministerul Muncii a elaborat un proiect de act normativ, aflat acum în dezbatere publică, prin care îşi propune să îi sprijine pe părinţii, care muncesc sau care vor să îşi continue studiile.

În România, numărul creşelor a scăzut de la 840 (în 1990) la 291 (în 2005), şi asta în timp ce numărul copiilor sub trei ani este de 44 de ori mai mare decât numărul de paturi din aceste instituţii.

Citeşte toată ştirea pe www.gândul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici