BOR după Teoctist

Biserica Ortodoxă Română se află, după moartea Patriarhului Teoctist, într-un moment de mare cumpănă. Trebuie să-şi aleagă un nou conducător într-o vreme când România se menţine printre primele ţări europene unde Biserica se bucură încă de un nivel impresionant de încredere, în condiţiile în care, la nivelul continentului, influenţa clerului este în continuă scădere, iar nevoia de reformă este pe buzele tuturor.

1 afișare
Imaginea articolului BOR după Teoctist

BOR după Teoctist

Speculaţiile referitoare la succesorul patriarhului Teoctist sunt în toi. Presa îi dă ca favoriţi pe Preasfinţitul Daniel, mitropolitul Moldovei şi Bucovinei şi pe Teofan, mitropolitul Olteniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici