BRD vrea să învie cererea de credite cu dobânzi mai mici cu trei puncte

Pentru prima dată în 2011 o bancă mare înlocuieşte promoţiile cu o reducere de dobânzi aplicată pe toată gama de produse. BRD, a doua mare bancă, a dat ieri primul semnal puternic pentru resuscitarea cererii de credite de retail prin reducerea dobânzilor pe toată gama de produse, cu până la trei puncte procentuale la creditele de consum fără garanţii.

3 afișări
Imaginea articolului BRD vrea să învie cererea de credite cu dobânzi mai mici cu trei puncte

BRD vrea să învie cererea de credite cu dobânzi mai mici cu trei puncte

Dacă până acum băncile recurgeau mai ales la reduceri de dobândă promoţionale, valabile numai pe perioade determinate, pentru a testa apetitul clienţilor, BRD vine cu o "resetare" a dobânzilor nominale pe niveluri inferioare încercând să atragă atenţia clienţilor.

Citeste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici