Brent Mihai Valmar de la Porsche - motivul divorţului în familia Tăriceanu

Divorţul soţilor Tăriceanu, al patrulea în cazul lui Călin, face de ceva zile vâlvă în presa românească.

149 afișări
Imaginea articolului Brent Mihai Valmar de la Porsche - motivul divorţului în familia Tăriceanu

Brent Mihai Valmar de la Porsche - motivul divorţului în familia Tăriceanu

La prima vedere, viaţa lui Călin pare desprinsă din "file din poveste", invidiată de mai toţi bărbaţii pentru diversitate, dar în realitate este mai mult una a neputinţei, ceea ce nu îl pune pe fostul premier într-o lumină chiar bună. Poate de aici şi supranumele de "Moliceanu". Aşa a început, spun gurile rele, şi povestea soţiei sale, Ioana, cu boss-ul de la Porsche România, Brent Mihai Valmar, un român ce preferă numai numele sale "străineze", că aşa-i-n PR şi care a divorţat şi el la rândul său de o doctoriţă cunoscută.

Citeste toata stirea pe www.curentul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici