Bugetari „bolnavi“ de funcţii

O hernie de disc şi o spondiloză mai mult sau mai puţin dovedite au salvat numeroşi şefi de instituţii publice ameninţaţi cu concedierea. Alina Tănăsescu (35 de ani), şefa Casei de Asigurări de Sănătate Dolj, e plătită degeaba din banul public de mai bine de opt luni, de când e în concediu medical.

6 afișări
Imaginea articolului Bugetari „bolnavi“ de funcţii

Bugetari „bolnavi“ de funcţii

Unul dintre cele peste 18.000 de concedii de boală raportate în judeţul Dolj este chiar al şefei Casei de Asigurări de Sănătate, Alina Tănăsescu.

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici