Bursa a decimat randamentele fondurilor de actiuni

Corectiile bursiere locale si instabilitatea de pe pietele internationale au lasat urme adanci in randamentele fondurilor mutuale, fondurile de actiuni si cele cu plasamente diversificate inregistrand cele mai consistente pierderi.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa a decimat randamentele fondurilor de actiuni

Bursa a decimat randamentele fondurilor de actiuni

Daca in primele 11 luni ale anului trecut, fondurile de actiuni, considerate performerii industriei, raportau un randament mediu de 17,3%, la 30 noiembrie 2007 randamentul mediu anualizat al fondurilor de actiuni este de aproximativ doua ori mai mic, mai exact de 9,3%.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici