Bursa a început anul cu stângul

Previziunile optimiste ale brokerilor pentru prima şedinţă a anului au fost contrazise de o evoluţie contrară cu ultima zi de tranzacţionare şi cu toate estimările. Deşi creşterile şi lichiditatea foarte bună din 21 decembrie indicau un debut ascendent, evoluţia burselor externe din aceste zile în care BVB nu a lucrat au determinat o evoluţie descendentă, cu scăderi de indici de peste 2 procente.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa a început anul cu stângul

Bursa a început anul cu stângul

BVB a plecat de la o conjunctură creată de evoluţia pieţelor internaţionale. Astfel, se reia ideea că, deşi nu există o legătură directă, efectele se resimt şi asupra pieţei româneşti de capital.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici