Bursa a pierdut jumatate dintre cumparatorii romani

Numarul lunar de cumparatori romani persoane fizice pe BVB a scazut, in august, pana la circa 5.500, mai putin de jumatate fata de numarul de la inceputul acestui an si, totodata, un nivel nemaiintalnit din 2005.

2 afișări
Imaginea articolului Bursa a pierdut jumatate dintre cumparatorii romani

Bursa a pierdut jumatate dintre cumparatorii romani

Numarul de cumparatori romani la bursa a evoluat in ultimii ani in stransa legatura cu dobanzile de pe piata bancara, dar brokerii spun ca, deocamdata, principalul motiv pentru aceasta scadere il constituie pozitiile de asteptare luate de multi investitori, care sunt pe pierdere dupa caderea abrupta a pietei din ultimul an.

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici