Bursa de la Bucuresti a primit oxigen de la americani

Actiunile romanesti au resimtit ieri optimismul de pe pietele financiare mondiale creat de reducerea cu 0,5% a dobanzii de referinta la dolar decisa marti de catre Fed, banca centrala a Statelor Unite.

1 afișare
Imaginea articolului Bursa de la Bucuresti a primit oxigen de la americani

Bursa de la Bucuresti a primit oxigen de la americani

Bancile si companiile petroliere, cele mai bine reprezentate de pe piata de la Bucuresti, au beneficiat de majorarea generalizata a preturilor companiilor din aceste sectoare pe piata americana si pe bursele europene pe fondul deciziei Fed, dar si al cresterii cotatiei titeiului pana la 82 de dolari pe baril.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici