Bursa explodeaza. E doar un foc de paie?

Bursele europene au o revenire in forta, castigand peste 10% in ultimele doua zile, in timp ce piata de la Bucuresti a plusat chiar mai mult, sarind cu pana la 30%, readucand speranta in ochii investitorilor.

3 afișări
Imaginea articolului Bursa explodeaza. E doar un foc de paie?

Bursa explodeaza. E doar un foc de paie?

Principalele companii de pe bursa locala au avut ieri cresteri de aproape 15%, iar societatile de investitii financiare au ramas fara vanzatori la mijlocul zilei. BRD a crescut cu 14,7%, Petrom cu 14,3%, SIF-urile au avut cresteri de peste 14,5%, iar Rompetrol Rafinare a crescut cu 14,8%. De altfel, majoritatea emitentilor de pe piata principala a BVB au avut ieri cresteri de peste 10%.

 

Citeste toata stirea pe www.standard.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici