Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea

În timp-record, comparabil cu viteza pumnului lui Băsescu în falca băia­tului din filmuleţul cu pixelul albastru, calculată de Funeriu la OTV, Elena Udrea a ajuns de la Oltcit la Q7, de la Buzău la Cotroceni şi Pala­tul Victoria, de la băieţii din faţa blocului la greii politicii, pe care îi ţine cu tocul Jimmy Choo înfipt în cefe.

4 afișări
Imaginea articolului Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea

Cadavrele politice de la picioarele Elenei Udrea

Şi Eva Peron ar fi putut, dacă mai trăia şi astăzi, să ia notiţe după tacticile blondei noastre, care, nelegată prin pirostrii de creştetul prezidenţial, reuşeşte să inducă în creierul acestuia impulsurile necesare de­se­nării unei ascensiuni line către pu­terea absolută. Pentru sine, nu pentru preşedintele pe care spune că-l slujeşte cu loialitate.

Citeste toata stirea pe www.jurnalul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici