Călătorie de căutare a sfinţeniei

Aproximativ 3.000 de credincioşi ortodocşi din Capitală au participat, sâmbătă, în ajun de Florii, alături de 500 de preoţi din Bucureşti şi judeţul Ilfov, la Pelerinajul de Florii organizat între mănăstirea Radu Vodă şi Patriarhia Română de Arhiepiscopia Bucureştilor.

3 afișări
Imaginea articolului Călătorie de căutare a sfinţeniei

Călătorie de căutare a sfinţeniei

Pelerinii au fost întâmpinaţi, la Catedrala Patriarhală, de Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, alături de care s-au aflat Preasfinţitul Mihail, Episcopul Australiei şi Noii Zeelande, Preasfinţitul Ciprian Câmpineanul, Episcop Vicar Patriarhal şi Preasfinţitul Varlaam Ploieşteanul, Episcop Vicar Patriarhal, şi slujitorii Catedralei Patriarhale.

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici