Calugarul Iosif, anchetat

Localnicii din asezarea clujeana Soporu de Campie isi fac cruce si soptesc 'Piei, drace!' de cand au aflat ca un calugar de la Manastirea 'Sfanta Treime' din satul lor facea sex cu barbati si isi mai si platea iubitii cu bani luati din cutia milei.

5 afișări
Imaginea articolului Calugarul Iosif, anchetat

Calugarul Iosif, anchetat

Socanta dezvaluire, facuta de jurnalistii de la 'Clujeanul', a pus pe jar Biserica Ortodoxa Romana, mai ales ca aventurile erotice ale calugarului au fost filmate si date publicitatii.

Citeste toata stirea pe www.libertatea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici