Camarila lui Iliescu a luat locuinte cu 800 $ bucata

Discutiile iscate pe marginea deciziei Guvernului de a vinde unele imobile de protocol demnitarilor care locuiesc in ele au redeschis subiectul privilegiilor pe care actuali si fosti conducatori si le-au acordat cu nonsalanta.

1 afișare
Imaginea articolului Camarila lui Iliescu a luat locuinte cu 800 $ bucata

Camarila lui Iliescu a luat locuinte cu 800 $ bucata

Studiind listele cu imobile pe care RAAPPS le-a vandut deja, am descoperit cu surprindere ca Viorel Hrebenciuc, fost sef al SGG in timpul guvernarii PDSR, a semnat in perioada august-noiembrie 1996 in jur de 52 de ordine speciale prin care Ion Iliescu si multi apropiati ai sai si-au cumparat locuintele. Fostul presedinte a achizitionat locuinta din strada Molière cu doar 55 de milioane de lei. Viorel Hrebenciuc a semnat respectivele ordine speciale si pentru prietenii guvernarii pedeseriste conduse de Nicolae Vacaroiu. Acestia, in mare parte fosti demnitari comunisti, si-au putut cumpara din fondul RAAPPS locuinte de lux situate in cartiere precum Dorobanti si Primaverii din Bucuresti, la preturi derizorii, cuprinse intre 800$ si 15.000$.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici