Camarilele politice paralizeaza Romania

Lupta din judete, pentru adjudecarea posturilor de sefi ai finantelor locale, inspectoratelor scolare, regiilor de apa si canal, ambulantei, spitalelor si companiilor de stat, a paralizat tara: in asteptarea sefilor noi, nu se mai munceste. Un prim semnal de alarma in acest sens a fost tras de la Petrosani.

1 afișare
Imaginea articolului Camarilele politice paralizeaza Romania

Camarilele politice paralizeaza Romania

Compania Nationala a Huilei, condusa de liberalul Daniel Surulescu, ar putea intra in colaps, in conditiile in care lumea asteapta schimbarea acestuia cu noul sef de la PSD, si nu mai munceste la randamentul normal, i-au transmis parlamentarii Cosmin Nicula si Cristian Resmerita ministrului Economiei, Adriean Videanu. Intr-adevar, desi Guvernul Boc s-a instalat de doua luni la Palatul Victoria, negociatorii partidelor continua sa asude din greu langa marea tabla de sah cu "functiile grase" din teritoriu, precum pe vremea defunctei Conventii Democratice, prelungind astfel vacanta neoficiala a sute de mii de angajati din institutiile publice descentralizate.


Citeste toata stirea pe www.romanialibera.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici