Camelia Sucu intra pe piata caselor de lux

Camelia Sucu, unul dintre fondatorii Mobexpert si proprietarul afacerii Class Mob, companie specializata in comertul cu mobila premium, intentioneaza sa intre pe piata imobiliara de lux a Capitalei, cel mai profitabil segment al afacerilor in sectorul rezidential.

2 afișări
Imaginea articolului Camelia Sucu intra pe piata caselor de lux

Camelia Sucu intra pe piata caselor de lux

Amploarea proiectelor este estimata intre 40 si 70 milioane de euro. Camelia Sucu a achizitionat, in cursul anului 2007, terenuri in jurul Bucurestiului, care insumeaza 25.000 mp, pentru care pregateste in acest an proiectele potrivite. “Tot anul 2008 mi-am propus sa-mi fac temele temeinic, sa cunosc mai multe idei de proiect pe aceste terenuri, sa colaborez cu arhitecti din tara si de peste hotare cu care sa fac echipa, sa gasesc o finantare corecta la banci”, a declarat pentru Business Standard Camelia Sucu. “Nu tintesc proiecte mari, tintesc proiecte mici, dar foarte frumoase si rezistente in timp din punct de vedere valoric; bine pozitionate, pe terenuri foarte bine locate, cu proiecte si constructii foarte bine gandite si executate de o echipa a carei semnatura sa poata fi considerata o investitie”, explica Camelia Sucu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici