Camionagiii, găurile negre ale flotelor TIR

Un singur camionagiu poate fura, lunar, între 30 şi 250 litri, cei mai "avantajaţi" fiind şoferii vehiculelor de peste 12 tone care sustrag până la 200 litri, a anunţat ieri SAS Grup, furnizorul de sisteme de monitorizare GPS, susţinând că soluţia pentru evitarea unor astfel de situaţii ar fi montarea unor astfel de aparate la bordul fiecărui autovehicul.

5 afișări
Imaginea articolului Camionagiii, găurile negre ale flotelor TIR

Camionagiii, găurile negre ale flotelor TIR

"Soluţia nu este GPS-ul, ci coordonarea apropiată a afacerii, buna gestionare a flotei", a afirmat Augustin Hagiu, preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici