Campanie împotriva românilor în Elveţia

Populiştii elveţieni cer electoratului să alunge „corbii” români şi bulgari. Dreapta populistă din Elveţia a lansat o campanie împotriva extinderii în Bulgaria şi România a acordurilor cu UE referitoare la libera circulaţie a muncitorilor.

2 afișări
Imaginea articolului Campanie împotriva românilor în Elveţia

Campanie împotriva românilor în Elveţia

Însoţit de sloganul „Să deschidem porţile pentru abuzuri? Nu!”, afişul Uniunii Democratice de Centru, UDC, vine după cel cu „oile negre”, a căror expulzare o cerea cu insistenţă. Elveţienii, care nu sunt membri UE, dar au cu Uniunea numeroase acorduri de cooperare, se vor pronunţa pe 8 februarie asupra prelungirii acordurilor de liberă circulaţie care le dau dreptul europenilor să lucreze pe teritoriul său şi asupra extinderii acestor acorduri la bulgari şi români.


Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici