Când ne vor da notă de trecere agenţiile de rating?

Ratingul României ar putea fi ridicat anul viitor dacă reformele fiscale continuă, anticipează analiştii Erste, subliniind că, pentru unele ţări din Europa Centrală şi de Est, calificativele nu sunt aliniate cu situaţia economică şi progresele în privinţa situaţiei financiare.

2 afișări
Imaginea articolului Când ne vor da notă de trecere agenţiile de rating?

Când ne vor da notă de trecere agenţiile de rating?

"Este interesant de comparat cât de mult le-a luat pieţelor să-şi dea seama că multe ţări din ECE sunt într-o formă mult mai bună decât unii membri ai zonei euro. (...) Cât le va lua agenţiilor de rating să alinieze ratingurile la aspectele fundamentale?", se arată într-un raport al Erste Group.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici