Când vom avea o lege a parteneriatului public-privat?

Legea privind parteneriatele public-private va fi aprobată în maxim o lună de către Parlament, a declarat ieri secretarul de stat în Ministerul Economiei Karoly Borbely. "Estimez că în maxim o lună de zile legea va fi aprobată", a declarat Borbely în cadrul unei conferinţe de presă.

6 afișări
Imaginea articolului Când vom avea o lege a parteneriatului public-privat?

Când vom avea o lege a parteneriatului public-privat?

El a explicat că această lege însumează diferite articole din alte acte normative. Totodată, Borbely a precizat că, în momentul de faţă, există un cadru legal astfel încât parteneriatele să poată fi aplicate. În plus, în opinia secretarului de stat, una din ramurile economiei care va termina pe plus în 2010 este industria, iar România va reveni pe creştere economică în 2011, cu un avans de 1,5-2%. "Pe ansamblul anului 2010, una din ramurile economiei care va termina pe plus este industria", a spus Borbely.

Citeste toata stirea pe www.curierulnational.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici