Candidatura lui Oprescu, barată prin lege de PSD şi PDL

Viorel Hrebenciuc şi Vasile Blaga şi-au luat ieri în şedinţa coaliţiei angajamentul să modifice legea privind organizarea alegerilor prezidenţiale până în septembrie.

4 afișări
Imaginea articolului Candidatura lui Oprescu, barată prin lege de PSD şi PDL

Candidatura lui Oprescu, barată prin lege de PSD şi PDL

Gheorghe Flutur a anunţat după şedinţa coaliţiei că a fost constituită o comisie pentru modificarea Legii alegerilor prezidenţiale, termenul-limită fiind începutul sesiunii parlamentare, fără a preciza în ce vor consta modificările.

Citeste toata stirea pe www.cotidianul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici