Caniculă în 11 judeţe şi Bucureşti

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de caniculă, valabilă în weekend, pentru judeţele Timiş, Caraş Severin, Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calăraşi, Ialomiţa, Brăila, Ilfov şi municipiul Bucureşti, unde temperaturile vor fi în jurul a 37 de grade Celsius.

1 afișare
Imaginea articolului Caniculă în 11 judeţe şi Bucureşti

Caniculă în 11 judeţe şi Bucureşti

Vremea va fi călduroasă şi chiar caniculară în această după-amiaza, mai ales în zonele de câmpie, unde indicele de confort termic temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici