Capii judeţului Giurgiu – jurnalişti acreditaţi la alegeri

Două publicaţii din Giurgiu au acreditat peste 200 de ziarişti la Autoritatea Electorală Permanentă, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean, şeful Gărzii Financiare şi un secretar de stat.

4 afișări
Imaginea articolului Capii judeţului Giurgiu – jurnalişti acreditaţi la alegeri

Capii judeţului Giurgiu – jurnalişti acreditaţi la alegeri

În mod ciudat,  „Giurgiu ­Express” şi „Informaţia de Giurgiu”, publicaţii la care lucrează maximum 20 de  jurnalişti angajaţi, au acreditat la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) câte 100 de ziarişti „corespondenţi”. Printre cei care vor transmite articole, reportaje, anchete sau analize politice din secţiile de votare găsim nume grele, precum Dumitru Beianu (PNL) - preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Sandu Gheorghe - comisar-şef al Gărzii Financiare, Ionel Muscalu - secretar de stat, preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţelor de Muncă (ANOFM).

 

Citeste toata stirea pe www.adevarul.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici