"Capsunarii" au dus Blue Air la jumatate din afacerile TAROM

Blue Air, compania low-cost care in patru ani a ajuns la aproape jumatate din veniturile celui mai vechi operator de pe piata locala, Tarom, mizeaza in continuare pe cursele in Spania si Italia, care asigura 56% din venituri.

1 afișare
Imaginea articolului "Capsunarii" au dus Blue Air la jumatate din afacerile TAROM

"Capsunarii" au dus Blue Air la jumatate din afacerile TAROM

"Cursele catre Italia asigura in prezent circa 36% din venituri, in timp ce cele catre Spania in jur de 20%", a spus Gheorghe Racaru, directorul companiei Blue Air, care a rulat anul trecut afaceri de 95,7 mil. euro.

CIteste toata stirea pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici