CARE E SINGURA ŢARĂ ÎN CARE AU MAI MURIT BEBELUŞI ÎNTR-UN INCENDIU LA MATERNITATE - EXCLUSIV

"Vă pot pune la dispoziţie o listă a unor astfel de spitale", a răspuns, ieri, ministrul român al Sănătăţii, întrebat de gravitatea evenimentului de la Maternitatea Giuleşti, explicând că tragedia din România nu este unică în lume. "Căutaţi pe Google!", a mai completat ministrul.

7 afișări
Imaginea articolului CARE E SINGURA ŢARĂ ÎN CARE AU MAI MURIT BEBELUŞI ÎNTR-UN INCENDIU LA MATERNITATE - EXCLUSIV

CARE E SINGURA ŢARĂ ÎN CARE AU MAI MURIT BEBELUŞI ÎNTR-UN INCENDIU LA MATERNITATE - EXCLUSIV

Gândul a realizat o documentare mai complexă. Singura ţară în care un incident similar celui din România a avut loc este India. O ţară care are program spaţial, dar, în acelaşi timp, din cei 1,18 miliarde de locuitori, 42% sunt sub pragul sărăciei, trăind cu mai puţin de 1,25 de USD pe zi. India are un medic la 10.000 de locuitori, în timp ce în România avem încă un doctor la 550 de români.

Citeste toata stirea pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici