Care este cel mai activ oraş din lume pe Facebook. Aproximativ 10% dintre bucureşteni au cont pe reţeaua de socializare

Bucureştiul figurează în topul primelor 120 de oraşe ale lumii în funcţie de numărul de utilizatori Facebook, ocupând poziţia 93. Peste 220.000 de persoane din Bucureşti sau care şi-au trecut capitala drept "Oraş de reşedinţă" au conturi pe reţeaua de socializare, care a ajuns să numere aproape 737 de milioane de utilizatori, potrivit portalului socialbarkers, specializat în statistici ale mediilor de socializare. Oficial, Bucureştiul are peste două milioane de locuitori.

10 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai activ oraş din lume pe Facebook. Aproximativ 10% dintre bucureşteni au cont pe reţeaua de socializare

Care este cel mai activ oraş din lume pe Facebook. Aproximativ 10% dintre bucureşteni au cont pe reţeaua de socializare

Cel mai "social" oraş din lume este Jakarta, unde există peste 17 milioane de utilizatori Facebook, rata de penetrare în rândul persoanelor care au acces la internet fiind de 80,2%. Pe locurile următoare se află Istanbul, Mexico City, Londra şi Bangkok. Cu toate că Bucureştiul se află în ultima treime a topului, capitala României a reuşit să depăşească oraşe precum Rotterdam, Belgrad sau Bonn.

Citeşte mai multe despre utilizatorii Facebook pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici