Care este cel mai popular utilizator al Google+

Google+, cea mai nouă reţea de socializare, nu scapă nici în propria ogradă de popularitatea fondatorului Facebook, Mark Zuckerberg. Mai exact, creatorul site-ului cu aproape 700 de milioane de utilizatori este cel mai popular membru al reţelei Google+.

4 afișări
Imaginea articolului Care este cel mai popular utilizator al Google+

Care este cel mai popular utilizator al Google+

CEO-ul Facebook şi-a făcut cont pe Google+ în urmă cu două zile (marţi) şi a reuşit să adune deja aproape 30.000 de fani ("followers"). Mai exact, cu 10.000 mai mulţi fani decât are CEO-ul Google Larry Page, potrivit paginii de statistici Google+.

Google a lansat reţeaua socială Google+ pe 28 iunie, site-ul fiind deschis, în prezent, doar ziariştilor, bloggerilor şi altor persoane din comunitatea IT.

În topul celor mai populare persoane, după Zuckerberg şi Page, se află alţi angajaţi ai Google, printre care inginerii Vic Gundotra, Matt Cutts sau Bradley Horowitz, co-fondatorul Sergey Brin, dar şi jurnalişti precum Roberg Scoble, Leo Laporte, MG Siegler ori Gina Trapani.

Citeşte mai multe despre utilizatorii populari ai Google+ pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici