Care pe care

Bugetarii au protestat, ieri, in fata Parlamentului, cerand salarii marite si conditii civilizate de lucru, chiar de Ziua Mondiala a Muncii Decente. Aliniati in functie de confederatiile de care apartin, imbracati in culorile specifice acestora, cu pancarte inscriptionate agresiv impotriva Guvernului pe care il doresc demis, peste 10.000 de sindicalisti au facut spectacol.

1 afișare
Imaginea articolului Care pe care

Care pe care

"Vrem salarii pentru noi si nu pensii pentru voi", "Hotii la puscarie", "Demisia!", au fost lozincile acompaniate de o orchestra de instrumentisti adusa special pentru acest eveniment. Bogdan Hossu, liderul confederatiei Cartel Alfa, a dat tonul inceperii actiunii de protest, la ora 11.00, invitandu-i pe participanti sa dea un ocol Casei Poporului "in care parlamentarii au mai mult grija de ei decat de cetatenii acestei tari, aprobandu-si un salariu de 25 de ori mai mare decat cel minim pe economie".

Citeşte toată ştirea pe www.ziua.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici