Care sunt secretele care i-au adus unui antreprenor două miliarde de dolari în conturi

Are 43 ani şi a ajuns la performanţa de a câştiga într-o singură zi aproape două miliarde de dolari de pe bursă şi asta din listarea unei afaceri care la început nu dădea mari semne că ar putea ajunge într-o bună zi un succes răsunător. El însă a continuat să creadă în ea. De ce?

5 afișări
Imaginea articolului Care sunt secretele care i-au adus unui antreprenor două miliarde de dolari în conturi

Care sunt secretele care i-au adus unui antreprenor două miliarde de dolari în conturi (Imagine: www.incont.ro)

Este vorba despre co-fondatorul LinkedIn, Reid Hoffman, absolvent al universităţilor Standford şi Oxford, care a reuşit să pună pe picioare o afacere de miliarde.

Reţeaua de socializare numără acum peste un miliard de utilizatori şi şi-a făcut acum un debut răsunător la bursa din New York, iar cotaţia acţiunilor sale a crescut de la 45 la 100 de dolari.
Citeşte mai multe despre co-fondatorul LinkedIn pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici