Cartierul secret al ANL: vile pentru protipendada

In perioada 2002-2005, Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) a construit un cartier de lux, alcatuit din 90 de vile, in sectorul 1, pe Strada Fabrica de Caramida nr. 1A. Zona nu a avut nici pe departe pu-blicitatea de care s-au bucurat alte complexuri rezidentiale ale ANL. Discretia ar putea fi explicata prin numele citorva dintre beneficiari.

1 afișare
Imaginea articolului Cartierul secret al ANL: vile pentru protipendada

Cartierul secret al ANL: vile pentru protipendada

Printre cei care au incheiat contracte cu ANL pentru o casa in Fabrica de Caramida gasim o pleiada de clienti politici ai fostei guvernari: mama deputatului PSD Miron Mitrea, pe atunci ministru al Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei, senatorul PSD Alexandru Athanasiu, finul sau - Cristian Rizea, care era sef al Agentiei pentru Tineret, Gelu Catalin Opaschi, fiul fostului consilier prezidential Victor Opaschi, Aida Bejenaru, fosta garda de corp a lui Adrian Nastase, Elena Udrea - sotia omului de afaceri Dorin Cocos, precum si oamenii de afaceri Stefan Lucov si Adrian Petrache, aflati in anturajul lui Alexandru Bittner, prietenul lui Adrian Nastase.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici