Cartonaş galben de la CE

Guvernul va face tot posibilul să evite sancţiunile financiare ale Comisiei Europene pentru deficit excesiv, care se pot ridica la câteva miliarde de euro, şi să limiteze deficitul bugetar în 2009, printr-o politică financiară foarte prudentă şi echilibrată, a declarat, ieri, premierul Emil Boc.

6 afișări
Imaginea articolului Cartonaş galben de la CE

Cartonaş galben de la CE

„Comitetul Economic şi Financiar al Consiliului European va analiza rapoartele CE. Apoi, CE trebuie să decidă dacă va confirma existenţa unui deficit excesiv iar, în iunie, în baza unui raport al Comitetului Economic şi Financiar, Comisia va recomanda ECOFIN, în primul rând, să fie de acord cu evaluarea CE, iar, în al doilea rând, să aprobe un calendar de măsuri de pus în practică în ţările vizate de procedură“, a declarat Mark English, purtător de cuvânt al Comisiei Europene.

 

Citeste toata stirea pe www.azi.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici