Casa Capşa ''ronţăie'' din Casa Poporului. Un apropiat al lui Năstase derulează contracte cu Senatul şi Camera

Societatea unui apropiat al liderului Partidului Social Democrat Adrian Năstase este beneficiarul unor contracte de lucrări cu Parlamentul României prin încredinţare directă, fără ca autoritatea contractantă să publice pe site-ul SEAP, privind achiziţiile publice, un anunţ de participare şi fără să organizeze în acest sens licitaţii deschise.

13 afișări
Imaginea articolului Casa Capşa ''ronţăie'' din Casa Poporului. Un apropiat al lui Năstase derulează contracte cu Senatul şi Camera

Casa Capşa ''ronţăie'' din Casa Poporului. Un apropiat al lui Năstase derulează contracte cu Senatul şi Camera

Este vorba despre societatea TC Carpaţi SA, firmă aparţinând lui Marian Bucur, proprietarul localului "Casa Capşa", care derulează, prin încheierea unor acte adiţionale, lucrări la drumul de acces către Camera Deputaţilor.

Citeste toata stirea pe www.puterea.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici